Talot ja asuinalueet

 Kharma1              Kharma3            Amarin           Praisawan             Seaview           Avatarat           Uima-allasalueet

Talot ja asuinalueet

Kharma-huvilat 1, ja 3 sijaitsevat Seabreeze asuinalueella

Seabreeze alueella on kuutisenkymmentä huvilaa. Alue on aidattu ja ympärivuorokautisesti vartioitu. Yhteinen viheralue, jossa palmuja, suuri eksoottinen uima-allasalue suihkuineen ja wc-tiloineen, trooppisia paviljonkeja ja kävelyväyliä. Allasalueella on ravintola. Alueen lähellä on leipomo-kahvila sekä ravintola, jossa tarjotaan pohjoismaalaista ja thaimaalaista ruokaa.

k1.jpg
 KHARMA 1 

seabreeze3.png

kharma1_small.jpg  KHARMA 3


Amarin-huvila sijaitsee Blue Mango asuinalueella

Blue Mango on Seabreeze'n tapaan trooppinen asuinalue uima-altaineen. Alue on ympärivuorokauden vartioitu. Alueen lähellä on Buffalo Bill-ravintola, leipomo ja muita palveluita. 

Seaview-huoneisto

Seaview-huoneisto sijaitsee rannassa. Talolla on oma puutarhamainen ja hieno allasalue rannassa. Ilmastoitu kuntoasali talon asukkaiden vapaassa käytössä. Alueen ympärillä on muuri ja se on vartioitu ympärivuorokauden. Parvekkeelta ja ikkunoista on hulppeat merimaisemat.

Avatara-huoneistot 1 ja 2

Avatara-huoneistot sijaitsevat vain 50 metriä rannasta, kohdassa johon karttaan on merkitty Mae Phim plaza. Talon katolla asukkaille yhteinen uima-allas hulppein merinäkymin.

amarin_small.jpg

 AMARIN

parvekeulos2.jpg

 SEAVIEW

avatarakatto1.jpg  AVATARAT

blue_mango2.jpg
Thaimaan vuokra-asunnot sijaitsevat lähekkäisillä, aidatuilla ja vartioiduilla alueilla Mae Phim'ssa. Rauhallisessa kylässä on paljon pohjoismaalaisten omistamia taloja. Molemmilta alueilta on 150 metrin matka rantaan. area.jpg